Blogit10.06.2021

Introbotti auttamaan asiakaspalvelussa

Intron uusi kesätyöntekijä esittäytyy. Hänen nimensä on Introbotti ja tarkoituksensa on palvella asiakkaitamme Introon liittyvissä asioissa. Introbotti on koulutettu vastaamaan tiettyihin kysymyksiin, joita voit valita chatista avautuvien painikkeiden avulla. Introbotin avulla saat vastaukset nopeasti ja helposti muutamalla klikkauksella usein kysyttyihin kysymyksiin ja botin löydät Intron työpöydältä oikeasta alakulmasta.

Introbotti kehittyy Intron mukana

Introbotti on vasta rekrytoitu kesätyöntekijäksi, mutta uskomme vakaasti, että hänestä kasvaa meille täysiverinen asiakaspalvelija. Introbottia koulutetaan ja kehitetään myös osana Intron tuotekehitystä ja sitä opetetaan entistä paremmin vastaamaan. Introbotin ehdoton vahvuus on sen loputon jaksaminen ja aina palvelualtis asenne. Hän ei pienistä suutu, eikä myöskään ilkeile tai väitä vastaan, vaan palvelee sinua aina yhtä iloisesti. Introbotti onkin luvannut olla palvelemassa asiakkaitamme vuorokauden ympäri.

Samalla myös tukipalvelumme sähköpostiosoite päivittyi ja tavoitat meidät alta aikayksikön osoitteesta introtuki@fcg.fi. Pyydämmekin laittamaan jatkossa kaikki tukipyynnöt tähän osoitteeseen.

Jos pulmasi on siis kinkkisempi ja Introbotti ei vielä löydä sinulle vastauksia, voit edelleen laittaa meille sähköpostitse viestiä ja vastaamme sinulle pikimmiten.

Kysy lisää

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus