Tiedotteet

Tiedotteet09.11.2020

Intron ruotsin kieliversio julkaistu

Olemme tehneet kehitystyötä Intron kieliversioiden suhteen ja Intro toimii jatkossa myös ruotsiksi. Aiemmassa versiossa perehdytyssisältö on ollut mahdollista tehdä ruotsiksi, mutta käyttöliittymäkielenä on ollut ainoastaan suomi. Nyt julkaistu päivitysversio sisältää sovelluksen ruotsinkielisen käyttöliittymän.

Jos luet tiedotteen mieluummin ruotsiksi, löydät ruotsinkielisen version täältä

Kieliversiot ovat olleet Intron kehitystyössä suuressa roolissa. Uusien kieliversioiden avulla Introa voidaan käyttää entistä monipuolisemmin perehdytysten tukena ja se palvelee paremmin organisaatioita, joissa käytetään pääasiallisesti molempia kotimaisia kieliä. Kieliversio sisältää ruotsin kielen tuen lisäksi uuden sähköpostilähetys -toteutuksen, jonka avulla parannetaan kutsujen ja notifikaatioiden läpimenoprosenttia. Lisäksi sähköpostien ulkoasua on yhtenäistetty ja niiden sisältöä selkeytetty.

Oletuskieli käyttäjä on edelleen suomi, mutta sen voi käydä vaihtamassa omasta käyttäjäprofiilistasi. Kielen vaihtaminen ei automaattisesti päivitä perehdytyssuunnitelmien sisältöä ruotsiksi. Jos olemassa oleva suomenkielinen perehdytyksen mallipohja halutaan tehdä ruotsiksi, on paras tapa tehdä se ottamalla kopio suomenkielisestä pohjasta, nimeämällä pohja ruotsiksi ja kääntämällä suomenkieliset tekstit kopioituun pohjaan.

Kehitystyö kieliversioiden osalta jatkuu ja seuraavaksi vuorossa on englanti. Intron englannin kieliversiosta tiedotetaan lisää, kun kieliversion osalta ollaan lähempänä julkaisua.

Kokeile Introa maksuttaLue Kemiönsaaren kokemuksia Introsta