Suunnittele ja organisoi

Intro perehdytysohjelmisto

Mallipohjat

Mallipohja on hahmotelma perehdytyssuunnitelmasta. Sen avulla nopeutat perehdytyksen suunnittelua uuden työntekijän rooliin sopivaksi.

Introsta löytyy useita valmiita tehtäväkohtaisia mallipohjia, joiden avulla perehdytyksen suunnittelu on helppoa. Voit hyödyntää valmiita mallipohjia tai luoda omasi Introssa eri tehtäviin sopivaksi.

Tutustu mallipohjiin

Perehdytyssuunnitelma

Perehdytyssuunnitelma kertoo mitä ja milloin perehdytyksessä käydään läpi sekä kuka vastaa mistäkin perehdytykseen liittyvästä asiasta.

Intron avulla luot tehtäväkohtaiset perehdytyssuunnitelmat, aikataulutat ja vastuutat perehdytystehtävät, seuraat perehdytyksen etenemistä ja varmistat, että perehdytys etenee aikataulussa.

Lue lisää

Perehdytystiimi

Perehdytystiimin avulla varmistat monipuolisen ja laadukkaan perehdytyksen.

Introssa voit kutsua mukaan henkilöitä eri rooleissa vastaamaan joko laajemmin perehdytyksestä tai heidän omien vahvuuksiensa mukaisista perehdytystehtävistä.

Perehdytysmateriaalit

Tuo perehdytysmateriaalit osaksi Introa. Materiaalipankin avulla voit hallita perehdytykseen liittyviä sisältöjä ja materiaaleja kätevästi yhdessä ja samassa paikassa.

Materiaalipankki on perehdytysohjelmistoon integroitavissa oleva lisäosa, joka mahdollistaa organisaatiokohtaisten ohjeiden ja -materiaalien ylläpitämisen palvelussa sekä tuomisen osaksi perehdytyssuunnitelmaa, jolloin perehdytettävä voi tutustua materiaaleihin suoraan perehdytyssuunnitelmassaan.

Lue lisää

Kokeile Introa maksutta tai varaa Intron esittely