Tukiartikkeli

Miten muokkaan materiaalipankin artikkelia?

Artikkelia pääset muokkaamaan joko tehtäväkortin kautta tai navigoimalla oikeaan artikkeliin Materiaalipankin työpöydän kautta. Tiimien omistajilla on oikeus luoda ja muokata oman tiimin artikkeleita. Perehdytysvastaava voi nähdä ja liittää oman organisaation artikkeleita osaksi omaa suunnitelmaa.

Suosittelemme artikkelien muokkaamista tehtäväkorttien kautta.

Valitse ensin se tehtäväkortti, johon artikkeli on liitetty. Avaa haluamasi artikkeli esikatseluun ja kun artikkeli avautuu näytölle, valitse ”muokkaa”.

Uuteen välilehteen avautuu perehdytyssisällöt-sivu. Jos et vielä ole kirjautunut sisään, kirjaudu Intron tunnuksillasi, niin pääset näkemään valitsemasi artikkelin ja muokkaamaan sitä. Esimerkiksi kynän kuvasta pääset muokkaamaan tekstiosiota.

Tallenna tekemäsi muutokset. Kun olet tehnyt kaikki haluamasi muokkaukset artikkeliin, valitse ”lopeta muokkaaminen” ja yläreunasta ”takaisin Introon”.

Kun palaat takaisin tehtäväkorttiin, valitse ”päivitä”, niin uusi muokattu artikkeli tulee heti näkyville. Voi sulkea ikkunan ja lopuksi palattuasi tehtäväkortille, klikkaa Tallenna.

Artikkeleita on mahdollista muokata myös Perehdytyssisällöt-osion kautta etsimällä tiimien alta se artikkeli, jota haluaa muokata.