Aloita perehdytys

1. Etusivulla klikkaa Luo suunnitelma

2. Täytä avautuvaan ikkunaan seuraavat tiedot:

Tiimi johon perehdytys avataan. Mikäli käyttäjä on useammassa tiimissä jäsenenä, voidaan "Vaihda" painikeesta valita se tiimi johon perehdytys halutaan aloittaa.

Mallipohja, jonka avulla suunnitelma luodaan. Klikaamalla "valitse mallipohja" päästään valitsemaan mallipohja niistä mallipohjista joita käyttäjälle on jaettu näkyviin, tai käyttäjä on itse luonut järjestelmään.

Perehdytettävä henkilö jolle perehdytys avataan. Klikkaamalla "Perehdytettävää ei ole vielä lisätty", päästään syöttämään perehdytettävän tiedot, joko lisäämään uuden henkilön tiedot tai valita perehdytettävä tiimin henkilöistä tai jatkaa ilman perehdytettävää ja antaa tiedot vasta myöhemmin. Perehdytys voidaan aloittaa uudelle työntekijälle hänen henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella ja perehdytettävä voi myöhemmin itse vaihtaa sähköpostiosoitteensa organisaation osoitteeksi järjestelmässä.

Työsuhteen aloituspäivämäärä. Klikkaamalla "Milloin perehdytys alkaa" avautuu näkymä johon syötetään perehdytettävän työsuhteen aloituspäivämäärä eli ensimmäinen työpäivä. Työsuhteen aloituspäivämäärä voidaan antaa myös myöhemmin suunnitelmanäkymässä.

Kun halutut tiedot on annettu, klikataan Luo suunnitelma.

3. Käy läpi suunnitelman tehtäväsisältö klikkaamalla tehtäväkortteja. Voit vapaasti poistaa tai muokata tehtäviä. Täydennä suunnitelmaa alareunan Lisää tehtävä -painikkeella.

4. Tarkista perehdytystehtävien vastuuhenkilöt. Jos haluat vaihtaa vastuuhenkilöä, klikkaa tehtäväkorttia ja valitse Vastuuhenkilö -valikosta henkilö, joka vastaa perehdytystehtävän suorittamisesta.

6. Tarkista ja täydennä perehdytyksen tiedot vasemman yläkulman Muokkaa tietoja -painikkeesta. Tarkista, että perehdytettävä tehtävä vastaa sitä, mihin juuri nyt olet perehdyttämässä. Jos et syöttänyt perehdytettävän tietoja aluksi, syötä ne tässä kohdassa. Tarkista ja täydennä muut tarvittavat tiedot ja paina Tallenna.

7.Käynnistä perehdytys klikkaamalla ALOITA PEREHDYTYS -painiketta suunnitelman alaosassa, tämä varsinaisesti käynnistää perehdytyksen.

Järjestelmä lähettää automaattisesti tiedon käynnistetystä perehdytyksestä perehdytettävälle sekä perehdytystiimille.