Pikaopas Intron käyttöön

Intro rakentuu perehdytysmallipohjille, jotka toimivat runkoina erilaisille perehdytyksille. Mallipohjista pääset luomaan perehdytyssuunnitelman yksittäiselle uudelle työntekijälle. Uuden työntekijän perehdytyksen pääset käynnistämään suunnitelmasta ja etenemään perehdytyksessä tehtävien mukaisesti. Kun kaikki perehdytystehtävät on kuitattu, suunnitelma päätetään ja pääsette arvioimaan perehdytyksen toteutumista.

Miten saan Intron käyttööni?

Rekisteröi itsellesi käyttäjätili täältä.

Ja kyllä, jos olet ihan ensi kertaa täällä ja haluat tutustua Intron käyttöön, niin pääset kokeilemaan ohjelmistoa viiden perehdytyksen ajan täysin ilmaiseksi.

Kenet perehdytetään?

Valitse haluatko kokeilla Introa meidän luomalla testaukseen tarkoitetun perehdytettävän Iiro Intron avulla vai haluatko heti kutsua perehdytettävän mukaan. Voit kutsua itsesi myös perehdytettävän roolissa.

Mihin tehtävään perehdytetään?

Olemme tehneet valmiita mallipohjia perehdytyssuunnitelmia varten ja voit valita näistä sinulle sopivan. Vaihtoehtoja löytyy niin yleisperehdytyksistä tehtäväkohtaisiin ja eri aloille sopiviin. Pääset muokkaamaan näitä ja myös myöhemmin luomaan omia.

Kuka perehdyttää?

Sinä ja perehdytystiimisi. Pääset kutsumaan perehdytyssuunnitelmaan mukaan muita perehdyttäjiä ja valitsemaan heille sopivat roolit. Katso lisää tiimeistä ja käyttäjärooleista ohjeesta ja ohjevideosta.

Miten siis aloitan?

Kirjaudu Introon ja tutustu perehdytyssuunnitelmaan ohjeidemme avulla. Lisää tarvittavat tiedot ja kokeile ensimmäistä perehdytystä käynnistämällä se. Kutsu mukaan muita perehdyttäjiä, kuittaa tehtäviä ja päätä perehdytys. Katso tarkemmat ohjeet kirjallisena täältä ja aiheeseen liittyviä ohjevideoita löydät täältä.

Miten laajennan käyttöä?

Mekin uskomme, että Introsta on kaikkein eniten hyötyä, mitä useampi teillä pääsee tutustumaan ohjelmistoon. Pääset kutsumaan testiversioon myös muita perehdyttäjiä ja testaamaan viittä perehdytystä ilmaiseksi. Kun haluat kuulla lisää Intron täysversiosta, ethän epäröi olla meihin yhteydessä tätä kautta. Näytämme mielellämme, miten saatte Intron koko organisaatioon käyttöön, luotua omat tiimit ja mallipohjat ja uutta virtaa perehdytyksiin.

Tässä esimerkki yleisperehdytyksen suunnitelmasta ennen perehdytyksen käynnistämistä. Pääset itse räätälöimään juuri teille sopivat kategoriat sekä tehtäväkortit ja niiden sisällöt ja muokkaamaan näitä vielä yksittäisiin perehdytyksiin tarvittaessa.